Lähetystyö

Seurakuntamme tukee tällä hetkellä kahta avioparia lähetystyössä Thaimaassa ja Lähi-idässä.

Lindelöfit:

Hei!

Olemme yli kolmekymppinen aviopari ja työskentelemme Thaimaassa seurakunnan istutustyössä Vapaakirkon lähetteinä WEC Internationalin työyhteydessä. Huhtikuussa 2017 aloitimme työn SamNgaon kylässä vanhemman lähetystyöntekijän kanssa. Kolmihenkisen tiimimme työnkuvaan kuuluvat seurakuntatyö, ihmisten luona vierailut, uusien ihmisten tavoittaminen ja evankelioiminen. Lisäksi pidämme kylässä lastenkerhoa ja opetamme englantia aikuisten ryhmälle. Tällä hetkellä jatkamme kieliopintoja töidemme ohella. Vuoden 2018 alkupuolella saimme seurakuntaamme osa-aikaisen thai-pastorin ja pian tulemme saamaan yhden uuden lähetystyöntekijän lisää. Sitten tiimimme edustaakin jo neljää eri kansallisuutta.

Unelmamme on nähdä aidosti thaimaalainen ympäristöönsä vaikuttava paikallisseurakunta ja rohkaista ihmisiä toimimaan niissä tehtävissä, joihin Jumala on heidät kutsunut. Thaimaan pääuskonto on buddhalaisuus. Kristittyjä koko maassa on 0,7%. Työssä on omat haasteensa ilmastosta, kieli- ja kulttuurieroista, eri maailmankuvasta ja uskonnosta johtuen. Tarvitsemme siis esirukouksianne työn menestymiseksi!

Kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeemme voit tilata laittamalla meille sähköpostia ja kertomalla kuka ja mistä olet.

Uutiskirjeen lisäksi pohdintojamme voit lukea blogistamme ja kuvia arjen keskeltä seurata Instagramista.

Lindelöf Linnea ja Pauli
Sähköposti: lindelof(ät)windowslive.com